Nő és a Férfi egysége Workshop

 

Megszületünk nőként vagy férfiként, hogy megtapasztaljuk a létet ebben a polarizált világban, de bennünk van és éljük mindkét minőséget Anyáink és Apáink által. Kettejükből eredünk. Hogy megértsd: e kettő – a NŐ és a FÉRFI – harmóniájából, táncából születik meg bennünk a Szeretet, az EGYSÉG. Egyik nem létezik a másik nélkül, hol egyik, hol másik támogat. Ugyanekkor meg is betegítheti vagy akár gyógyíthatja is a másikat.
“A férfi a táncban és az életben vezet – a nő követi. Ez eddig rendben van. De vezetni csak az tud, aki tiszteli a másik lényét. Tiszteli a szabadságát. És úgy vezet, hogy öröm legyen követni őt.”
(Müller Péter)
TÉMÁK, AMIKKEL VÁRHATÓAN FOGLALKOZUNK:

konstruktív kommunikáció
kapcsolatom a szüleimmel
jelenlét és felelősségvállalás
bizalom a kapcsolatban
az önbizalom és ősbizalom, ill. ezek kapcsolata
ítélkezés mentesség és nyitottság állapota
az érintés helye és szerepe
férfi mint vezető, nő mint követő
a harmónia megteremtése
belső férfi, belső apa
belső nő, belső anya

A témákat, szokás szerint, ti hozzátok. Ezekre a gondolatokra csak hangolódnotok ajánlott 😀
RÉSZLETEK:
A jelentkezés regisztrációhoz kötött. A honlapon keresztül az időpont foglalás gombra kattintva tudod helyedet biztosítani. Először válaszd ki a helyszínt, az alatta lévő mezőben a Lélekoldó Workshopot, majd a dátumra kattints, ott pedig a 10 órára. Az adatmezők kitöltésével a regisztráció elkészült.
A foglalkozásra könnyű ruházatban érkezz, melyben szabadon és kényelmesen mozogsz. Kint leszünk a kertben, ezért készülj úgy kérlek, hogy ha van otthon polifoam vagy jóga matrac, hozd magaddal.
Egész napra készíts magadnak élelmet: a házban mikró és hűtő a rendelkezésedre áll. Teával, kávéval és mandulatejjel, mézzel mindig megkínállak. Hideg vagy esős idő esetén bent leszünk a házban. Fázós lábúak erre készüljenek plusz vastag zoknival.

A foglalkozás részvételi díja: 15000 Ft

Helyszín: Margaréta-Ház Budapest, XX. kerület Tinódi u. 60.

A jelentkezés regisztrációhoz kötött. A honlapon keresztül az időpont foglalás gombra kattintva tudod helyedet biztosítani. Először válaszd ki a helyszínt, az alatta lévő mezőben a Lélekoldó workshopot, majd a dátumra (Június 26.) kattints, ott pedig a 10 órára. Az adatmezők kitöltésével a regisztráció elkészült. A létszám limitált.

Az eseményre kérlek, csak egészségesen érkezz! Ha bármilyen tünetet észlelsz magadon, nem sértődünk meg, ha az utolsó pillanatban mondod le a jelentkezésed.

10.00 órakor kezdünk és legkésőbb 17.00 órakor fejezzük be a programot.

Az esemény facebook elérhetőségéért kattints ide!

Jelentkezés az eseményre: https://lelekoldo.hu/idopont-foglalas/

Ha van még kedved és időd olvasni: tovább a többi cikkhez és recepthez!

Kíváncsi vagy mit írtak rólam, akik már jártak nálam? Lapozz bele a vendégkönyvbe

Pin It on Pinterest