Az időpontfoglalás menete:

1. Válaszd ki a szolgáltatás helyszínét! Ez esetben három opció közül választhatsz: az  Egészségház (XX. Átlós u. 17-19.), a Mendmedical Egészségközpont (XI. Újházy u. 12.) vagy Online.

2. Válaszd ki az igénybe venni kívánt szolgáltatást.

3. A naptárra ugorva látod, hogy hol van még szabad időpont. Itt a napot kell egy kattintással kiválasztanod, majd az időpontot.

4. A kapcsolatfelvételi űrlapot kérlek pontosan töltsd ki. Az itt megadott e-mailre megy majd több automatikus e-mail is. A telefonszámodat csak sürgős egyeztetés esetén használom.

5. Az e-mailben megadott bankszámlára, a kezelést / foglalkozást megelőzően kell átutalnod a kezelés / foglalkozás díját.

6. Számlát csak a számlaszámhoz tartozó névre és magánszemély részére tudok kiállítani.

7. A kitöltött adatokkal együtt megjelenik egy összegzés, melyben áttekintheted még egyszer a foglalás paramétereit.

8. Foglalásodat csak a feltételek (ÁSZF) elfogadásával és az adataid kezelésével kapcsolatos tájékoztató megismerésével (Adatvédelmi Nyilatkozat) tudod elküldeni, ezért a kis négyzetbe kattintva léphetsz csak tovább. Javaslom, olvasd át őket, ismerd meg tartalmukat, mielőtt nekikezdenél a foglalásnak. Itt találod a lemondással járó költségeket is.

9. A megadott e-mail címre kapsz majd egy levelet, melyben leírom a további teendőket. Ebben a levélben lesz még egy lehetőséged törölni az időpontot.

Pin It on Pinterest