A tested tükrözi érzelmeidet, gondolataidat és viszonyodat a világról és a világhoz. A tested őszinte és tisztán kommunikál a maga sajátos és nagyon egyszerű nyelvén. A legtöbben nem értik meg ezt a nyelvet vagy egyszerűen süketek rá. Segítek, hogy az életedben felmerülő valódi akadályokat meglásd és leküzd úgy, hogy közben meglátod és meghallod a tested üzeneteit és ezek alapján hozol döntést a jövőben.

Megmutatom, hogyan kommunikálj tisztán a testeden / lelkeden keresztül önvalóddal, hogy legközelebb már könnyebben és gyorsabban – fájdalommentesen – érkezzen a felismerés. Cél, hogy egészségi állapotod javuljon, hogy boldogulj az élet minden területén: az érzelmi, családi, munkahelyi kapcsolataidban, hogy önmagaddal kapcsolatban valódi együttérzés, elfogadás és szeretet jelenjen meg.

A segítő beszélgetésre akkor is van lehetőséged, ha külföldön élsz, a közlekedés ügyes-bajos vagy bármilyen okból mozgásodban korlátozott vagy. Támogatni szeretném azokat a kezdeti lépéseket, melyek lehet, hogy most még óriásinak tűnnek és ha ez most csak video chateléssel tehető meg, akkor az se legyen akadály számodra. Online konzultáció esetén is van lehetőséged egy első, 45 perces ingyenes állapotfelmérésre. Amennyiben a technikai feltételek adottak: video chatre alkalmas internet és laptop vagy telefon, nyugodt 1,5-2 óra, egyedüllét, foglalt időpont – várlak sok szeretettel.

A beszélgetés kb. 90-120 perc, díja 20000 Ft

Jelentkezz 45 perces, ingyenes állapotfelmérő konzultációra!

Mikor válaszd a segítő beszélgetést?

Válaszd ezt a lehetőséget, ha szeretnéd feltérképezni, hogy elakadásod oka mi vagy ki, eredője hol van. Rátekintenél és megismernéd, milyen az önmagadhoz való viszonyod: az önutálat, az önkritika, a szabotázs, az önpusztítás jeleit és a betegség – ha van ilyen- kialakulásának körülményeit. Gyere és beszélgessünk, ha nem vagy barátságban az érintéssel vagy nem szívesen vagy jelen az érzéseiddel csoportban.

Foglalj időpontot segítő beszélgetésre!

Pin It on Pinterest