A módszer

Az első néhány alkalommal beszélgetünk. Ennek célja, hogy feltárjuk az érzelmi struktúrádat, hogy bejárjunk olyan féltve őrzött vagy idegen területeket, melyeken eddig nem mozogtál otthonosan vagy egyáltalán. Kapsz önmagadról egy olyan képet, melyet egy ideig még idegenkedve nézel, de idővel és egy kis segítséggel megszereted azt, amit látsz, azt aki vagy. Még több idő elteltével és mindkettőnk által támogatott együttműködésünkből megteremtődik az önszeretet és önelfogadás állapota.

A terápiát néhány alkalom után kiegészítem energetikai kezeléssel, amennyiben ehhez hozzájárulásodat adod. Szerencsés, ha hozol váltóruhát, mert abban kényelmesen átmozgathatlak. Megengeded, hogy a tested szabadon legyen, szabadon áramolhasson benne és körülötte minden, a blokkok oldódnak, a feszültség megszűnik.

Kipróbálhatunk ezerféle terápiát, beszélgethetünk sok évig, de ha az a bizonyos lökés nincs, ami kimozdít az addigi állapotból, akkor még fecseghetünk, mégis hiába. Nincs egyforma eset, nincs két egyforma ember. Van gondolat, hit és kapcsolat mindennel, elsősorban önmagunkkal. Ennek megteremtésében tudok segíteni. Persze, csak ha akarod és készen állsz. Nem vagyok bűvész, varázspálcám és garancia sincs. Régóta tapasztalom, hogy az egyensúly megteremtésével, az energiakiegyenlítéssel – a feszültség kivezetésével –  nagyon sok probléma orvosolható. Hatása nem azonnal jelentkezik és nem feltétlenül úgy, ahogy korábbi tapasztalásaid, eddigi ismereteid szerint várnád. Örömmel fogadlak, ha úgy érzed itt az idő. Egy fontos dolgot kérek tőled így ismeretlenül: feltett szándékodat másképpen lenni és annak elfogadását, hogy háromszor legalább el kell jönnöd.

Az energetikai kezelés alatt dolgozunk az érzelmekkel, a testeddel, a lelkeddel, a múltaddal. Kapsz instrukciót a táplálkozáshoz, otthoni gyakorlatokat a mozgáshoz.

 Ez történik abban a 90-120 percben, amit velem töltesz. Három alkalom után már biztosan érzed, hogy valami nagyon más lett, még ha nem is tudod pontosan megfogalmazni, hogy mitől, hogy miért.

 A csoportos foglalkozásokon sem történik ez másképpen. Természetesen a dinamika teljesen más egy csapatban, a felhajtó erő óriási – a kimozdulás szinte biztos.

 

Nem a világ változik meg, hiszen abban ugyanannyi részecske fog szaladgálni, csak már – beleértve téged is – egy más kombinációban…..

Pin It on Pinterest