Csoportos foglalkozások

Te, a párkapcsolatod, a családod, a baráti köröd, a munkahelyed, az Univerzum egy rendszer, melynek része vagy. Mivel a része vagy, ezért hozzáférsz a rendszer információihoz is. Az én feladatom segíteni Neked mindebben. A csoport csak egy eszköz, mely lehetővé teszi számodra, hogy a módszert alkalmazni tudd, segít diagnosztizálni, feltérképezni és egyúttal kijavítani a hibát a rendszerben.

Egyrészt nem a klasszikus “eljárással” találkozol majd a csoportos foglalkozásokon, hanem a saját tapasztalataim alapján továbbfejlesztett és évek óta integrált módszerként alkalmazott modellezéssel. Közösen feltárjuk a család  vagy egyéb konstelláció energetikai mezejében fellelhető zavarok hátterét és így megérted a Te életeseményeid okát. Megoldási lehetőséget kapsz kapcsolataid rendezésére, betegségeid kezelésére.

Az energetikai, önismereti munka sokszor kiszolgáltatottság érzetét kelti bennünk és a megjelenő bűntudat, szemérmesség, önbecsülés hiánya vagy egyéb félelmeink gátolnak a továbblépésben. A csoportban rejlő erővel, de erőszak nélkül képes leszel “beleállni” a valóságodba – természetesen, ha megengeded magadnak  ezt a tapasztalást, élményt. Bízom benne, hogy számodra eljött az idő a valóság elfogadására ….  Kiszabadulhatsz a hiedelmek, gátlások és alaptalan félelmek börtönéből. A közösség ereje és támogatása, az együtt átélt élmények segítenek abban is, hogy ne érezd magad egyedül.

Workshopokon, élményfoglalkozásokon lehetőséged van játékos formában gyakorolni és tapasztalni magaddal, az energiával, a térrel kapcsolatban; a csoport erejének segítségével átlendülni a nehézségeken, feloldani a benned lévő blokkokat és ha van „valódi” kérdésed, akkor arra választ kapni. Ezek a foglalkozások nem a hagyományos módon tanítanak: a saját magad által megtapasztaltakon, az élményen keresztül érkezik a felismerés, amihez a többiek mind a támogatásukat adják. Ezzel még nem végeztünk, mert nem elég felismerni az elakadást, meg is kell szüntetni. Ehhez azonban be- és elfogadni, azaz megélni szükséges. Az igazságot megtudni egy dolog, a lényeg, hogy mit kezdesz vele…. A rávezető, érzékenyítő feladatok után modellezünk, játszunk is (családállításhoz hasonló módszer), hogy még könnyebben menjen a megértés. Egy biztos: kalandos utazás vár rád, ahol együtt, egy közös térben zötyög mindenki önmaga felé….. miközben világokat ismer meg.

Az események időpontjával kapcsolatban keresd fel a Lélekoldó Facebook oldalamat.

A workshopok egész naposak, általában 10-17 óráig tartanak. Díja: 20000 Ft

A csoportos foglalkozások helyszíne: a Pesterzsébeti Egészségház.

Nem végzek gyógyítást, pszichoterápiát, terápiát. Tevékenységem egészségügyi ellátást kiegészítő és azt nem helyettesítő módszer. Segítő beszélgetéssel, érintéssel, értő  és támogató figyelemmel kísérlek – én mindezzel és az intuíciómmal, tisztánlátásommal tudok neked segíteni.

Jelentkezz 45 perces, ingyenes állapotfelmérő konzultációra!

Mikor válaszd a csoportos foglalkozást?

 

Válaszd a játékos önismereti élményfoglalkozásokat, ha bízol a közösség erejében, támogatásában. Ha szívesen mélyíted önmagadról való tudásodat, segítenéd a külső és belső világod kommunikációját, együttműködését, fejlesztenéd az intuíciódat, gyógyulnál.

 

Foglalj időpontot csoportos foglalkozásra!

Pin It on Pinterest