Egyéni kezelés

Kezdetben te beszélsz, én rád hangolódom és azután kérdezek. Az információk alapján pedig kialakul a kivezetés vagy átvezetés lehetősége, mely minden esetben változik. Ennek a ki- vagy átvezetésnek a segítségével létrejön a külső világ és a belső világod közötti kapcsolat és képes leszel rálátni az életedet mozgató összefüggésekre. Idővel vagy azonnal ezeket mind átalakítod, újrateremted és megszületik benned a megoldás és tudni fogod, mikor, merre és mekkorát lépj vagy éppen türelemmel várj. És itt lehet, hogy meg is állunk. Akkor ez csak egy beszélgetés lesz. Ha éppen ott és akkor erre van szükséged, csak ennyi történik.

Nincs titok, egy alkalommal nem váltod meg a világot. Ez egy folyamat. Az intenzitása egyéni. Van, akinek rövidebb, de intenzívebb önmunkával teli időszakok hoznak eredményt. Van, aki folyamatosan képes fókuszt tartani, azonban érzékenyebb vagy éppen ellenállóbb típus. Ha ilyen vagy, akkor kisebb adagokban fogadsz be élményeket, de tudatosan arra törekszel, hogy mindig legyen egy következő, számodra abszolválható lépés, alkalom.

A terápiás munka során változatos módszerekkel dolgozom. Használunk képeket, rajzolunk, szituációs gyakorlatokat végzünk, játszunk.

Mindez 90-120 percben.

Az egyéni kezelések díja: 20000 Ft/alkalom

Pin It on Pinterest