Néhány szó Rólad

Több olyan könyvet is elolvastál és tanfolyamon is részt vettél, ami a lélekről, a gyógyulásról, a betegségekről szól, talán még az Univerzum is szóba került és az energiák. Egyre több mindent tudsz magadról és a világról, ennek ellenére kissé kaotikus mindez a fejedben, mert még mindig nem látod és érted az összefüggéseket. Kérdéseid vannak, terheid és akadályok, melyek legyőzhetetlennek tűnnek számodra.

Válaszokat akarsz. Tudni akarod, mi történik és miért történik veled. Rendeztél néhány dolgot az életedben és nem akarod feladni, mert már tudod, hogy minden a döntéseidtől és a változástól függ, hogy milyen lesz életed hátralévő része, hogy lesz-e és ha igen – milyen – párkapcsolatod, gyermeked, munkahelyed, hogy meggyógyulsz-e. Eleged lett a szorongásból, a pánikból, a kilátástalanságból, a lehetetlenből és a küzdelemből. Tudsz már kérni és elfogadni segítséget, várod a megértést és a magyarázatot, vágysz a megkönnyebbülésre, a sikerre.

Segítségre van szükséged, mert már nem akarod ugyanazokat a köröket megfutni. Segítőre, aki támogat az úton, aki nem sablon szöveget nyom, hanem csak téged lát és érez, csak rád fókuszál és mindemellett a személye is hiteles számodra.

Pin It on Pinterest