Rostás Anita vagyok, segítő konzulens.

Világraszóló az érzékenységem, könnyen zavarba jövök és egyáltalán nem bánom, ha sírni látnak. Szeretem magam és ezzel együtt az egész világegyetemet, úgy, ahogy van, feltétel nélkül. A családom, a barátaim mindennél fontosabbak nekem és tudom, hogy ők ugyanígy vannak velem és büszkék rám.

 

 

Büszkék, mert tudják, hogy segítek abban, hogy pánik betegként tudjál gyógyszer nélkül létezni, hogy megszabadulj a szorongástól, a depressziótól, hogy a számodra nehéz élethelyzetekben komfortosan és magabiztosan érezd magad. És mert

  • támogatlak, hogy ne kelljen szembe nézned a meddőség rémével, hogy el merd hinni, a nőgyógyászati problémát nem csak műtéttel vagy hormonokkal lehet orvosolni,
  • tudok Neked tanácsot adni, mit tegyél az autista, ADHD-s, viselkedés- vagy figyelemzavaros gyerekkel. Személyes tapasztalatom van, bízhatsz bennem,
  • segítek megtalálni a problémák, betegségek lelki okait, mozgatórugóit, a háttérben meghúzódó akadályozó mintázatokat.

Terápiás munkát végzek gyerekekkel, felnőttekkel, tartok csoportos önismereti élményfoglalkozásokat, tanítom az erőszakmentes kommunikációt, Szülői Klubot vezetek. Természetgyógyász és óvodapedagógus is segíti munkámat.

Pszichológusnak készültem, megismertem konzulensi oldalról az ABA-t (applied behaviour analysis), Theta Healinget, szomatodrámát, családállítást, mozgásfejlesztést, energiagyógyászatot. Mindezek után maradt bennem hiányérzet és a tanulást felváltotta az egyedi módszer kidolgozása.

Fókuszomban a kapcsolat helyreállítása van, legyen szó családtagról, természetről, energetikáról, érzelmekről, önmagunkról.

Szeretem és igyekszem szakmai tapasztalataimat egyszerűen, humorral, praktikummal fűszerezve átadni. Bízom benne, hogy hamarosan megismerjük egymást és találkozásaink, beszélgetéseink által hasznos, értékes gondolatokkal gazdagodhatunk mindannyian. Izgatottan várom, hogy megismerjük egymást!

Pin It on Pinterest