Rostás Anita vagyok, Budapesten láttam meg a napvilágot most már több, mint 40 éve.

Gyermekkoromban az életemet kísérő fura jelenségek és akkor még megmagyarázhatatlan érzések és gondolatok időközben megérkeztek a helyükre.

1 közgazdász diplomát, 4-5 nyelvvizsgát és néhány munkahelyet fel tudok mutatni, de az ehhez tapadó korábbi életem már nagyon távolinak tűnik.

 

Világraszóló az érzékenységem, könnyen zavarba jövök és egyáltalán nem bánom, ha sírni látnak. Szeretem magam és ezzel együtt az egész világegyetemet, úgy, ahogy van, feltétel nélkül. A családom mindennél fontosabb nekem és tudom, hogy ők ugyanígy vannak velem és büszkék rám.

Büszkék, mert tudják, hogy segítek abban, hogy pánik betegként tudjál gyógyszer nélkül létezni, hogy megszabadulj a szorongástól, a depressziótól, hogy a számodra nehéz élethelyzetekben komfortosan és magabiztosan érezd magad.

Támogatlak, hogy ne kelljen szembe nézned a meddőség rémével, hogy elhidd, a nőgyógyászati problémát nem csak műtéttel vagy hormonokkal lehet orvosolni.

Tudok Neked tanácsot adni, mit tegyél az autista, ADHD-s, viselkedés- vagy figyelemzavaros gyerekkel. Személyes tapasztalatom van, bízhatsz bennem.

Imádok futni és táncolni, jókat főzni és azt mind megenni, barátokkal lenni és nagyokat nevetni, társasozni, kártyázni bármikor, bárhol, bárkivel.

Mindig fényre vágyom, napsütést szeretnék és simogató szellőt. Csodálom a természet erejét és mint egy gyerek gyönyörködöm a villámlásban és más csodákban.

Pin It on Pinterest