ENERGETIKAI KEZELÉS

Kezdetben te beszélsz, én rád hangolódom és azután kérdezek. Párbeszédnek fog tűnni, de én már nem a sztoridat hallgatom, hanem rálátok az érzelmi, gondolati struktúrádra, feltérképezem a testedet. Az információk alapján pedig kialakul a kivezetés vagy átvezetés lehetősége, mely minden esetben változik. Ennek a ki- vagy átvezetésnek a segítségével létrejön a külső világ és a belső világod közötti kapcsolat és képes leszel rálátni az életedet mozgató összefüggésekre. Idővel vagy azonnal ezeket mind átalakítod, újrateremted. Megszületik benned a megoldás és tudni fogod, mikor, merre és mekkorát lépj vagy éppen türelemmel várj.

Az esetek nagy részében viszont ez nem elég, a testtel együttműködve és azon keresztül térképezzük, fedezzük fel önmagunkat. A testet mozgatva – mentes minden különös vagy speciális mozdulattól – hihetetlen megélések és érzetek keletkeznek. Nem a technika lesz az, amitől elindulnak az érzelmek, felbukkannak az emlékek vagy esetleg megindulnak a könnyek. Az a tér, amit megteremtünk támogat téged és segíti a gyógyulásodat.

Nincs titok, egy alkalommal nem váltod meg a világot. Ez egy folyamat. Az intenzitása egyéni. Van, akinek rövidebb, de aktívabb önmunkával teli időszakok hoznak eredményt. Van, aki folyamatosan képes fókuszt tartani, azonban érzékenyebb vagy éppen ellenállóbb típus. Ha ilyen vagy, akkor kisebb adagokban fogadsz be élményeket, de tudatosan arra törekszel, hogy mindig legyen egy következő, számodra abszolválható lépés, alkalom.

Mindez 60 percben. Az energetikai kezelés díja: 11000 Ft

Jelentkezz 45 perces, ingyenes állapotfelmérő konzultációra!

Mikor válaszd az energetikai kezelést?

Örömmel látlak az energetikai kezelésen, ha elfogadod az érintést, jól esik kapcsolódni a testeden keresztül az érzelmi világodhoz. Válaszd ezt a formáját a változásnak, ha beszélgetésen túl vágysz egy más szintű élményre önmagaddal, ha megismernéd a belső – tudattalan – világod, önmagad kicsit közelebbről.

Foglalj időpontot energetikai kezelésre!

Pin It on Pinterest