Gyakorlati tudást adó, élményalapú önismereti, öngyógyító nap

 

Életünk eseményei, egészségi állapotunk, kapcsolataink minősége mind belső világunk állapotát és önmagunkhoz fűződő viszonyunkat tükrözi. Mindannyian „hozott anyagból dolgozunk”, ezért érdemes figyelmet szentelni annak a belső, leginkább tudattalan világnak a megismerésére, ami meghatároz és mozgat bennünket a hétköznapokban.
Ez alkalommal szeretném energetikai szempontból megvilágítani a teremtés lényegét, kiemelten a férfi és női minőségek jelenlétére a világunkban, érzelmeinkben, a testünkben.
Nem maradnak el a csoportos modellezések és érzékenyítő játékok sem.

A Lélekoldó Játékos Élményfoglalkozások nem a hagyományos módon tanítanak: a saját magad által megtapasztaltakon, az élményen keresztül érkezik a felismerés.
Modellezünk, játszunk, hogy a belső világod láthatatlan területei is megjelenjenek számodra és így könnyebben érkezik majd a megértés. Egy biztos: izgalmas utazás vár rád, ahol együtt, egy közös térben zötyög mindenki önmaga felé….., miközben világokat ismer meg.

A foglalkozás részvételi díja: 20000 Ft
Helyszín: Egészségház Budapest, XX. Átlós u. 19.

A jelentkezés regisztrációhoz kötött. A honlapon keresztül az időpont foglalás gombra kattintva tudod helyedet biztosítani. Először válaszd ki a helyszínt, az alatta lévő mezőben a Lélekoldó workshopot, majd a dátumra (December 3.) kattints, ott pedig a 10 órára. Az adatmezők kitöltésével a regisztráció elkészült.

A foglalkozásra könnyű ruházatban érkezz, melyben szabadon és kényelmesen mozogsz.
Egész napra készíts magadnak élelmet: a házban mikró és hűtő a rendelkezésedre áll. Teával, kávéval és mandulatejjel, mézzel mindig megkínállak.

Az eseményen megérintjük, megöleljük egymást. Ha bármilyen betegségre utaló tünetet észlelsz magadon, nem sértődünk meg, ha az utolsó pillanatban mondod le a jelentkezésed. 

Az esemény facebook elérhetőségéért kattints ide!

Jelentkezés az eseményre: https://lelekoldo.hu/idopont-foglalas/

Ha hallgatnál bennünket: Lélekfecnik – Lélekoldó beszélgetések podcast

Ha van még kedved és időd olvasni: tovább a többi cikkhez és recepthez!

Kíváncsi vagy mit írtak rólam, akik már jártak nálam? Lapozz bele a vendégkönyvbe

Pin It on Pinterest