Hogyan szelídítsük meg az elmét?

Gyakorlati tudást adó, élményalapú önismereti, öngyógyító nap

 

Megszelídíteni az elmét, meghallani a belső hangunkat, érezni a tér mozdulását vagy olvasni a jeleket, tudatosság illetve figyelem kérdése.
Ha azonban mással van a rendszerünk elfoglalva, mert megküzdési protokollja mást diktál, nem látunk, nem hallunk és nem érzünk tisztán.
Tudatosságunk alapja az önismeret, hiszen hogyan is korrigálhatnám a rendszert anélkül, hogy tudnám, hol keressem a (hibás, megbetegítő) működés okát?
Az elmúlt években, több csoportos foglalkozást követően merült fel az igény egy olyan alkalomra, ahol kifejezetten a gyakorlásra koncentrálunk – természetesen mindezt továbbra is játékosan, sok érzékenyítő feladattal és némi elmélettel tesszük.
A workshopon lehetőséged van játékos formában gyakorolni és tapasztalni magaddal, az energiával, a térrel kapcsolatban; a csoport erejének segítségével átlendülni a nehézségeken, feloldani a benned lévő ellenállást és ha van „valódi” kérdésed, akkor arra választ kapni.
Ezek a foglalkozások nem a hagyományos módon tanítanak: a saját magad által megtapasztaltakon, az élményen keresztül érkezik a felismerés, amihez a többiek mind a támogatásukat adják.
Egy biztos: kalandos utazás vár rád, ahol együtt, egy közös térben zötyög mindenki önmaga felé….. miközben világokat ismer meg.
A foglalkozás részvételi díja: 20000 Ft
Helyszín: Pesterzsébeti Egészségház, Budapest, XX. kerület Átlós u. 19.
A jelentkezés regisztrációhoz kötött. A honlapon keresztül az időpont foglalás gombra kattintva tudod helyedet biztosítani. Először válaszd ki a helyszínt, az alatta lévő mezőben a Lélekoldó workshop-ot, majd a dátumra (Szeptember 24-re) kattints, ott pedig a 10 órára. Az adatmezők kitöltésével a regisztráció elkészült. A létszám most nem limitált, azonban min. 6 fő a program megtartásának feltétele.
A foglalkozásra könnyű ruházatban érkezz, melyben szabadon és kényelmesen mozogsz. Egész napra készíts magadnak élelmet: a házban mikró és hűtő a rendelkezésedre áll. Teával, kávéval és mandulatejjel, mézzel mindig megkínállak. Fázós lábúak készüljenek plusz vastag zoknival ????

Az eseményen megérintjük, megöleljük egymást. Ha bármilyen betegségre utaló tünetet észlelsz magadon, nem sértődünk meg, ha az utolsó pillanatban mondod le a jelentkezésed. 

Az esemény facebook elérhetőségéért kattints ide!

Jelentkezés az eseményre: https://lelekoldo.hu/idopont-foglalas/

Ha hallgatnál bennünket: Lélekoldó beszélgetések – Lélekfecnik  podcast

Ha van még kedved és időd olvasni: tovább a többi cikkhez és recepthez!

Kíváncsi vagy mit írtak rólam, akik már jártak nálam? Lapozz bele a vendégkönyvbe

Pin It on Pinterest